Cégünkről

 

Cégünk 2001-ben alakult, az azóta eltelt 18 évben a váltózáras szakma legmeghatározóbb cégévé nőttünk ki magunkat, 7 város 16 telephelyével, több mint 10.000 beszerelt váltózárral, uv jelöléssel és egyéb más, a kiegészítő autóvédelemhez tartozó termékek forgalmazásával.

A Váltózár-Központ Kft.-t több nagy multi cégnek, kisebb cégek, autószalonok kizárólagos váltózár beszerelője és szállítója, de természetesen magánszemélyeket is kiszolgálunk.

2001-ben a Mul-t-lock magyarországi forgalmazójával kötöttünk kizárólagos szerződést, de egy-két év alatt átláttuk, ez így kevés lesz, a több, szerintünk kiváló minőségű váltózárat is felvettük termékeink közé.

Mi voltunk az elsők, akik egyszerre több márka szerelését is elkezdték, igazodva az igényekhez. Zárójelben jegyezném meg, hogy amit mi érdemtelennek tartottunk erre, az mind kivétel nélkül minőségi problémák miatt ma már nem is létezik….

Közben telephelyeink száma folyamatosan nőtt,termékeink közé felvettük az azóta is népszerű Uv Jelölést, motortérzár szerelést, kormány- és pedálzárakat,partnereink segítségével elektromos védelmi lehetőségek közül is lehet választani. Az országban elsőként “kitaláltuk” a helyszíni szerelést, tehát szerelést akár Önnél is.Ez jelentősen megnövelte a forgalmunkat, időközben több nagy és kisebb céggel is leszerződtünk, van amelyikkel több mint 15 éve, és kapcsolatunk azóta is tart.

A fentieket figyelembe véve reméljük már Ön számára is világos, ha az autóját meg akarja védeni, a legjobb helyen jár.

www.valtozarkozpont.hu