Diamond-Lock váltózárak KABA betéttel

 

Diamond-lock váltózárakkal vállalkozásunk ketzdete óta foglalkozunk.Régi, már kivont típusa a stiftes verzió volt,amiből egy acélrudat kellett kivenni.Legújabb típusa az ún. “comfort-lock”, melynél már nem kell az acéltüskével bajlódni, hanem csak a kulcsot 180 vagy 360 fokban kell mind záráskor, mind nyitáskor elforgatni, hogy pontosan mennyit, ez az autó típusától függ.Természetesen a stift mozgását a kezelő nem érzékeli, az a box vagy a kulissza alatt történik, a kezelő csak egy kulcslyukat lát a box oldalán.

A zár a legtöbb esetben a box oldalán nem lóg ki, “síkban” van a boxxal, ( autótípustól függ ) és a legtöbb esetben a váltókar síkjától előrébb esik, tehát nem kell az ülések tologatásával foglalkozni , ha a zárat szeretné kezelni.A Diamond Lock comfort lock típusánál  a konzolvasakat autóspecifikus módon alakították ki úgy, hogy alvázat fúrni már nem kell ( van néhány kivétel ), a zár az autó gyári csavarpontjaihoz illeszkedik és itt is bonthatatlan kötést alkalmazunk, ami annyit jelent, hogy a csavarok fejét szándékosan letörjük a munkamenet végén, biztosítva ezzel a hozzáférhetetlenséget, amibe néhány más, szintén az autóvédelem területén dolgozó egynémely konkurenciánk oly görcsösen kapaszkodik.
Betétje a svájci eredetű KABA, ami a biztonsági zár piacon a a legjobbak között található.
Garancia 5 év, a gyártó 2 db kulcsot és egy kódkártyát ad a termékhez.

A Diamond Lock váltózár az alvázhoz szakítós csavarokkal van rögzítve,szerelés során az esetek döntő többségében nem fúrunk alvázat, ezért a garancia nem sérül.  A konzol a váltókart hátrameneti fokozatban rögzíti (automata sebességváltóval rendelkező gépjárművek esetén parkoló állásban) és megakadályozza az előre meneti fokozatok kapcsolását.
A zár dizájn nem zavarja  az utastér látványát, és nem befolyásolja a gépjármű további berendezéseinek használatát. Független az akkumulátor állapotától és a gépjármű további berendezéseinek működésétől.
A felhasznált szerkezeti elemek 60 HRC keménységű felületi edzést kapnak a gyártási folyamat során. Az alkalmazott edzett acél tüske 16 milliméteres átmérője rendkívüli merevséget és robusztusságot biztosít. A váltózár szerelvények a nemzetközi biztonságtechnikai előírásoknak megfelelően kerülnek gyártásra, 5 év garanciával.

Diamond Lock zárak a speciális kialakítás és az edzett acéltokozás következtében rendkívül ellenállók a mechanikai behatásokkal szemben. Teljes körű védelmet biztosítanak a különböző fúrási, fűrészelési, vésési, savazási és folyékony nitrogént alkalmazó eljárásokkal szemben.

A KABA BETÉT 24 EDZETT CSAPOT TARTALMAZ, AMI EGYEDÜLÁLLÓVÁ TESZI A VÁLTÓZÁRAK KÖZÖTT!

A zárbetét a következő nemzetközi biztonsági szabványok szerint tesztelt : B 5454, EN 1303 5-ös osztály. A kétoldalas kulcsot szinte lehetetlen másolni, mivel a “kód” a kulcsra nem fúrással, hanem egy speciális marással kerül rá, amely biztosítja a lépcsőzet pontos elkészítését.

A váltózár esztétikus kivitelben rendkívül egyszerű és kényelmes kezelhetőséget biztosít. Csupán a kulcs elfordításával egyetlen mozdulattal oldható a váltórudazat rögzítése. A váltókart hátrameneti fokozatban rögzíti (automata sebességváltóval rendelkező gépjárművek esetén parkolóállásban) és megakadályozza az előremeneti fokozatok kapcsolását.ÉS ITT AKKOR EGY JÓTANÁCS, AMI A KONKURENCIÁM SZEMÉT OLY SOKSZOR CSÍPI : HA VAN RÁ LEHETŐSÉGE, ÚGY PARKOLJON, HOGY HA BE IS INDÍTJÁK AZ AUTÓT, MERT A GYÁRI INDÍTÁSGÁTLÓ 30 MÁSODPERCET BÍRT, SE TUDJANAK AZ AUTÓVAL TOLATVA HALADNI, HABÁR HÁTRAMENETBEN LOPÁS NEM TÚL NÉPSZERŰ, DE MAGYARORSZÁGON SOK MINDEN ELKÉPZELHETŐ.

A letapogatás elleni védelmet a speciálisan tervezett azonos hosszúságú biztonsági csapok biztosítják. Mind a 24 csap-pár négy lépés mélységben variálható. A négy, sugár alakban elhelyezett csapsort tetszőlegesen elhelyezhető és így megszámlálhatatlan variációhoz juthatunk. A maximális biztonságot ugyancsak garantálja, hogy pótkulcsot csak a gyárban,kódkártya ellenében készítenek, tehát a kapott kódkártyát gondosan őrizze meg, mert nem tudunk másképp kulcsot másoltatni.

AJÁNLATKÉRÉS

Kérjen ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével. Készséggel állunk rendelkezésére.

(A csillaggal(*) jelölt mezők kitöltése kötelező!)

2 + 1 =

Elérhetőségeink

 

Beszerelés a lenti 17 műhely bármelyikében vagy INGYENES KISZÁLLÁSSAL is Önnél!

06-70/313-8333

BUDAPESTEN:

 • XIV. UNGVÁR U 39. (M3-assal párhuzamos út, HONDATI )
 • IX. KÖNYVES KÁLMÁN KRT. 12-14 LURDY HÁZ mélygarázs ( GUMIPARK )
 • XI. BUDAFOKI UT – HUNYADI J ( PARTNER )
 • III. BÉCSI ÚT 258 ( TESCO MÉLYGARÁZS )
 • XIII. TOPOLYA UTCA 4-8 ( Alfapolish bt )
 • XVII. KENDŐ UTCA 10 ( RAIDERS CAR KFT )
 • XXI. SZÍNESFÉM U 12/B ( CSEPEL MŰVEK, VILKO KFT )
 • XXII. NAGYÉTÉNYI ÚT 100 ( SC MOTORSPORT )
 • XXII. NAGYTÉTÉNYI ÚT 37-48 (CAMPONA)
 • IV Nádor utca 61

BUDAÖRSÖN:

 • STEFÁNIA ÚT 32 ( SZALAI MOTORSPORT )

VIDÉKEN:

 • Budakalász, OMSZK PARK ( NATURWASH AUTÓMOSÓNÁL )
 • Kecskemét, Klapka u. 23.( Blue Eye Print )
 • SZIGETHALOM Gárdonyi Géza 51/b (Váltózár Központ Kft Telephely)
 • Székesfehérvár, Tasnádi u. 26.(Szebek Autóvillamosság)
 • Gödöllő, Szabadság út 46 (Gödöllő Autóház Kft)
 • 06-70/313-8333
 • valtozarkozpont@gmail.com
 • www.valtozarkozpont.hu